Αποκαθιστά τηνακοή

Λάδι Κάνναβης

 • Γρήγορα
 • Αποτελεσματικά
 • Χωρίς εγχείρηση
product

Τιμή με έκπτωση:

78€

39€

Μέχρι το τέλος της προσφοράς απομένουν:

00
Μέρες
00
Ώρες
14
Λεπτά
06
Δευτερόλεπτα

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα επίπεδα θορύβου

Μερικές φορές είναι τόσο ήσυχα τριγύρω που πρέπει να συνηθίσετε στον θόρυβο

μερικές φορές ηχεί τόσο δυνατά στα αυτιά μου

5 dB

πεφτουν νιφάδες χιονιού

10 dB

αναπνοή

20 dB

ψίθυρος

40 dB

κουβέντα

60 dB

μουσική από ηχεία

80 dB

κλάμα μωρού

100 dB

συναυλία

120 dB

κεραυνός

130 dB

όριο έντασης αυτιού

220 dB

ατομική έκρηξη

315 dB

Η πτώση του μετεωρίτη στην περιοχή του ποταμού Τουνγκούσκα στις 30 Ιουνίου 1908 είναι ο πιο δυνατός ήχος που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η ένταση του ήχου στην ακουστική περιοχή κυμαίνεται από 0 έως 140 dB. Ο ψίθυρος είναι 20 dB, η ομιλία είναι 40 έως 60 dB. Ένας ήχος 120 έως 130 dB προκαλεί υπερφόρτωση με πιθανό ακουστικό τραυματισμό.

Το πρόβλημα ξεκινάει με έναν ψίθυρο

Ο ήχος είναι η δόνηση των σωματιδίων στο διάστημα που συλλαμβάνουν τα όργανα ακοής. Εάν ένα ή περισσότερα όργανα ακοής έχουν υποστεί βλάβη, η αντίληψη των ήχων παραμορφώνεται, εξασθενίζει ή σταματάμε να ακούμε εντελώς.

Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον ήχο ενός ψιθύρου ή δεν μπορείτε να τον ακούσετε καθόλου, τότε η ακοή σας είναι ήδη μειωμένη. Για να αποφύγετε μερική ή πλήρη απώλεια ακοής, η θεραπεία θα πρέπει να ξεκινήσει με το πρώτο σημάδι της απώλεια ακοής.

problem

Αιτίες απώλειας ακοής

Η ικανότητα να ακούς τον έξω κόσμο είναι ένα φυσικό δώρο που μπορείς να το απολαύσεις για μια ζωή και να χαθεί σε μια στιγμή.

Η απώλεια ακοής χωρίζεται σε δύο τύπους - αγώγιμη και αισθητηριακή.

Η αισθητηριακή απώλεια ακοής προκαλεί προβλήματα ακοής σε ορισμένες συχνότητες, καθιστώντας δύσκολη την ακρόαση ορισμένων φωνών ή συμφώνων, για παράδειγμα. Η αγώγιμη απώλεια ακοής συνήθως οδηγεί σε πνιγμένο ήχο γενικά.

img

Αισθητηριακή απώλεια ακοής:

 • λήψη φαρμάκων που είναι τοξικά για τα όργανα ακοής (μερικά αντιβιοτικά, παυσίπονα κ.λπ.)
 • βιομηχανικές τοξίνες (βενζόλιο, ανιλίνη)
 • λοιμώξεις (γρίπη, εγκεφαλίτιδα που μεταδίδεται από κρότωνες, μηνιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, οστρακιά, διφθερίτιδα, σύφιλη)
 • μεταβολικές και αγγειακές διαταραχές (σακχαρώδης διαβήτης, υποθυρεοειδισμός, αρτηριακή υπέρταση, εγκεφαλικό),
 • όγκοι (ακουστικό νεύρωμα);
 • τραυματισμός (μηχανικός, έκθεση σε δυνατό ήχο ή πτώση πίεσης),
 • φυσικές αλλαγές λόγω ηλικίας.

Αγώγιμη απώλεια ακοής:

 • κυψελίδες;
 • ελαττώματα τυμπανικής μεμβράνης που προκύπτουν από τραύμα ή μέση ωτίτιδα
 • μηχανικό τραύμα στο αυτί, εισαγωγή και εξαγωγή ξένου σώματος
 • αιμορραγία στην κοιλότητα του μέσου αυτιού
 • ρήξη συνδέσεων μεταξύ ακουστικών οστών (τραύμα, φλεγμονή)
 • ψευδείς όγκοι (χολοστεάτωμα);
 • αληθινοί όγκοι (καρκίνος του ακουστικού πόρου).

Χαρίστε ξανά στον εαυτό σας

ικανότητα να απολαμβάνεις ήχους

product

Για να αποκαταστήσετε την ακοή, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να εξαλείψετε τις αιτίες που οδήγησαν στη μείωση της, να απαλλαγείτε από τις κυψελίδες, να θεραπεύσετε τη μέση ωτίτιδα, να σταματήσετε να ακούτε δυνατή μουσική κ.λπ.

Εάν δεν υπάρχει ξεκάθαρη αιτία ή η απώλεια ακοής σας σχετίζεται με την ηλικία, ξεκινήστε να παίρνετε το Cannabis Oil.

Το Cannabis Oil είναι μια συμπυκνωμένη κάψουλα ελαίου κάνναβης προσαρμοσμένη για ιατρική χρήση. Τα φυτοκανναβινοειδή στο Cannabis Oil είναι πλούσια σε μια ομάδα βιταμινών και αμινοξέων που δρουν ενεργά στην επιταχυνόμενη αναγέννηση του ακουστικού πόρου.

Η λήψη του Cannabis Oil είναι ασφαλής για τον οργανισμό.

Τα οφέλη της κάνναβης υπάρχουν σε κάθε κάψουλα

element
capsule

Ειδικές ουσίες στη σύνθεση του ελαίου κάνναβης δρουν ως στοιχείο αναδόμησης των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος.

Οι κάψουλες Cannabis Oil ενεργοποιούν τις διαδικασίες αναγέννησης και αποκατάστασης των κυττάρων των ακουστικών οργάνων σε περίπτωση μηχανικών, τραυματικών, νευροαισθητηριακών και λοιμωδών τραυματισμών της τυμπανικής μεμβράνης, του ακουστικού νεύρου, των τριχωτών κυττάρων.

Τα ενεργά έλαια κάνναβης αποκαθιστούν την κυκλοφορία του αίματος και τη μετάδοση των ηχητικών παρορμήσεων στον εγκέφαλο, βελτιώνουν την αντίληψη του ήχου. Με τη χρήση φυσικά, η ακοή αποκαθίσταται πλήρως.

image

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αριθμός των συσκευασιών Cannabis Oil που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα καθορίζεται μεμονωμένα και μπορεί να αυξηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων

Ανδρέας Ιωαννίδης

PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής, 24 χρόνια εμπειρίας.

sign

PhD, ειδικός στον τομέα της διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παθήσεων ακοής. Συμμετέχει σε επαγγελματικά συμπόσια ως εισηγητής. Το πορτφόλιο επιστημονικών εργασιών του ειδικού περιλαμβάνει περισσότερα από 50 έντυπα άρθρα.

Τα προβλήματα ακοής μπορεί να προκύψουν για διάφορους λόγους, που κυμαίνονται από αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και γονίδια μέχρι τραυματισμούς στο κεφάλι, στο αυτί, μολυσματικές και χρόνιες ασθένειες. Επομένως, οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να εμφανίσει απώλεια ακοής.

Ένα άτομο πηγαίνει στον γιατρό ήδη με σοβαρά προβλήματα. Σπάνια κάποιος αντιμετωπίζει το πρόβλημα εγκαίρως, για το οποίο πρέπει να παίρνει ακραία μέτρα: επεμβάσεις, θεραπείες με ισχυρά φάρμακα (σε περίπτωση ιογενών λοιμώξεων) και οι περισσότεροι ασθενείς αναγκάζονται να αγοράσουν ακουστικό βαρηκοΐας, σπάνια κατάφερναν να αποκαταστήσουν την ακοή.

Αλλά τώρα όλα είναι διαφορετικά. Χάρη στα νέα φάρμακα, είναι πολύ πιο εύκολο να αποκατασταθεί η ακοή. Το καλύτερο απ’ όλα είναι το ΧΧ. Στην κλινική μας, σε όλους τους ασθενείς συνταγογραφείται ως βοηθός στην αποκατάσταση της ακοής μετά από χειρουργική επέμβαση, πλήρης θεραπεία και πρόληψη. Στην πράξη, 8 στους 10 ασθενείς ανέκτησαν πλήρως την ακοή τους μόνο χάρη στο Cannabis Oil.

avatar

Φραγκίσκος Πατέρας

57 χρονών

Αγόρασα το ΧΧ για τον πατέρα μου, η ακοή του χειροτέρεψε πολύ λόγω της ηλικίας. Μετά κόπων και βασάνων τον ανάγκασα να κάνει αγωγή, για πολλή καιρό αντιστεκόταν. Τώρα όμως ακούει καλά! ένταση στο μέγιστο. Δεν χρειάζεται να τεντώνω τις φωνητικές μου χορδές όταν του μιλάω και όταν παρακολουθεί τηλεόραση να αυξάνω την ένταση στο μέγιστο. Με το Cannabis Oil δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακουστικό βαρηκοΐας.

avatar

Λάζαρος Φωτόπουλος

53 χρονών

Αγόρασα το Cannabis Oil σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακτήσω την ακοή μου μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα με το αριστερό μου αυτί, κάπως μπορούσα να το κάνω με το δεξί. Σκέφτηκα ακόμη και να αγοράσω ένα ακουστικό βαρηκοΐας, αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω έναν άλλο τρόπο, να κάνω αγωγή με το Cannabis Oil μου το συμβούλεψε ένας καλός γιατρός. Έτσι, η αγωγή με αυτό το φάρμακο βοήθησε στην αποκατάσταση της ακοής! Όχι 100%, αλλά ακούω σχεδόν το ίδιο με το αριστερό και το δεξί μου αυτί και πολύ καλά, σε σύγκριση με αυτό που ήταν πριν.

avatar

Άννα Σωτηρίου

35 χρονών

Βασανίζομαι με τα αυτιά μου από μικρή ηλικία. Μόλις κρυώνω λίγο αρχίζουν να πονάνε, ανεβαίνει ο πυρετός. Παλαιότερα έπρεπε να ρίχνω συνέχεια σταγόνες τα αυτιά μου για να μειώσω τον πόνο, έτσι συνήθισα να ακούω όλη την ώρα μακρινούς ήχους. Πριν από έξι μήνες, παρατήρησα με τρόμο ότι ακόμα και χωρίς σταγόνες υπάρχουν προβλήματα με την ακοή. Απευθύνθηκα σε έναν ειδικό που ήξερα, με συμβούλεψε να πάρω ως αγωγή το Cannabis Oil. Και έτσι έκανα. Η ακοή επέστρεψε στο 100%, τώρα φαίνεται ότι ακούω το πως αναπνέουν οι γείτονές μου που μένουν δύο ορόφους πιο πάνω από εμένα.

avatar

Δανάη Παπαδοπούλου

44 χρονών

Η θεραπεία Cannabis Oil με βοήθησε με προβλήματα ακοής και φυσικά, δεν είναι μια μαγική θεραπεία, αλλά λειτουργεί και λειτουργεί καλά. Το φάρμακο λειτούργησε για μένα, δεν προκάλεσε αλλεργίες, το αποτέλεσμα είναι εκεί. γενικά, είμαι ικανοποιημένος, μπορώ να το προτείνω.

Αποκαθιστά τηνακοή

Λάδι Κάνναβης

 • Γρήγορα
 • Αποτελεσματικά
 • Χωρίς εγχείρηση
product

Τιμή με έκπτωση:

78€

39€

Μέχρι το τέλος της προσφοράς απομένουν:

00
Μέρες
00
Ώρες
14
Λεπτά
06
Δευτερόλεπτα